Nadya's bookshelf: currently-reading

The Hunger Games
0 of 5 stars
tagged: currently-reading

goodreads.com

Добре дошли!

Heyy ^^ Наскоро някой каза нещо от сорта, че книгите са опиат, силен колкото наркотик, защото книгите те изваждат от действителността, пренасят те в друг свят и те карат да забравиш належащите си проблеми. Е да, това важи с пълна сила за мен. Книгите са моя начин да избягам от всичко и всички - от реалността. Та по същество - целта на блога е да ви резюмирам книги, които съм чела, защото както казва една позната - "Винаги ти е по-лесно да решиш коя книга да прочетеш, ако тя е препоръчана от приятел."

Надявам се, че замисъла ще ви допадне и сайта ще Ви е от полза!

Приятни минути, прекарани в блога ми! ^^

неделя, 7 април 2013 г.

Бонбонени обувки


Заглавие: "Бонбонени обувки"
Автор: Джоан Харис
Страници: 544
Издателство: Прозорец
Резюме: В търсене на пристан и ново анонимно съществуване из павираните улички на Монмартър Ян Шарбоно и дъщерите й Розет и Ани водят спокоен, макар и не щастлив живот над малкото си магазинче за шоколадени изделия. Вятърът е спрял – поне за известно време. 
Изведнъж в живота им връхлита Зози дьо л’Алба, жената с бонбонените обувки, и всичко започва да се променя... Но това ново приятелство не е каквото изглежда. Безмилостна, непочтена и изкусителна, Зози си има свои планове – планове, които ще разбият света им на парчета. Заложила на карта всичко, което обича, Ян е изправена пред труден избор - да избяга, както е правила толкова пъти досега, или да се изправи срещу най-силния си враг... самата себе си."
Мнение: Тази книга е като тези, които не искаш да свършат и в същото време не можеш да спреш да ги четеш, за да разбереш как ще свърши. Четох я докато бях на море.. цял ден не влязох в морето само и само за да я прочета. Една от добрите книги на Харис. Горещо я препоръчвам.
Оценка: 10 (Отлична)

Няма коментари:

Публикуване на коментар